Ce este biorezonanta ?

Ce este biorezonanta?
Biorezonanta este o metoda moderna de diagnostic si tratament, nou introdusa intre metodele de investigatie medicala:
-diagnosticarea se realizeaza cu ajutorul unei aparaturi ultra-moderne de culegere a informatiei in sistem NLS (non-linear sistem).
-tratamentul de corectie energetica si bio-informationala de precizie (Meta Terapie) utilizeaza sisteme laser.
In prezent aceasta metoda este utilizata in cosmonautica, pe statiile orbitale. Citeste mai mult Continuare

Despre noi

Centrul Naturist Steaua Divina va ofera consultatii medicale si tratamente realizate cu profesionalism de medici competenti in terapiile naturiste: fitoterapie, apiterapie, dietoterapie naturista, dezintoxicare, ayurveda - Stiinta vietii, sexologie, reflexologie, presopunctura, cromoterapie, aromaterapie, bioterapie, masaj terapeutic, gimnastica psiho-somatica, yoga. Cabinetele sunt dotate cu aparatura ultramoderna de diagnosticare prin biorezonanta. Citeste mai mult Continuare

Articole noi

Fitoterapie ; Dietoterapie naturista ; Dezintoxicare ; Ayurveda - Stiinta vietii
Sexologie
; Reflexologie ; Presopunctura ; Cromoterapie ; Aromaterapie ; Bioterapie ; Masaj terapeutic ; Gimnastica psiho-somaticaCiteste mai mult Continuare

Contact

Adresa noastra in Bucuresti este B-dul Dimitrie Pompei nr 3-5, sect.2 (in zona statiei de metro Pipera), iar in Iasi este Str. General Berthelot nr. 10 (langa Spitalul de Urgenta). Pentru a obtine o programare, va rugam sa ne contactati in Bucuresti la numarul de telefon 021/2331950, iar in Iasi la numarul de telefon 0232/248604. Ne puteti contacta si prin email completand urmatorul formular:

Citeste mai mult Continuare

Dietoterapie naturista

Dietoterapia naturista reprezinta modalitatea de a utiliza diferitele tipuri de alimente in procesul terapeutic.
Dietoterapia naturista este diferita de cea clasica; ea pastreaza totusi anumite repere fata de aceasta.

Cum putem alege regimul alimentar cel mai potrivit pentru noi?

Consultand medicul naturist sau urmarind sa respectam cateva principii:

- Sa excludem toate alimentele care sunt toxice pentru organism si care NU au nici un beneficiu pentru sanatatea noastra.
Acestea sunt: cafeaua, zaharul rafinat, carnea grasa, alcoolul, alimentele care contin aditivi alimentari. Pe langa acestea mai sunt cele care devin toxice prin procese de prelucare termica, conservare etc. sau sunt saracite de continutul lor in principii naturale active.

- Sa consumam cat mai multe alimente naturale, in stare cruda: legume, verdeturi, fructe, anumite cereale, lactate. Sa realizam combinatii alimentare compatibile. Sa adaptam regimul alimentar tipului nostru constitutional si metabolismului propriu.

- Sa nu mancam prea mult dintr-o data pentru a nu solicita tubul digestiv, sa mestecam de cat mai multe ori, sa bem apa pura 2 litri zilnic.

- Sa avem o atitudine destinsa, de buna dispozitie atunci cand servim masa.

Daca sunt prezente afectiuni, se aleg acele alimente care contin vitaminele, oligoelementele, enzimele, alte principii active necesare in procesul vindecarii sau al caror deficit a determinat afectiunea.
Diferenta dintre a asimila aceste vitamine direct din fructe, legume, plante medicinale decat din comprimate de sinteza este ca absorbtia lor in forma naturala este mult superioara celei sintetice. Aceasta deoarece de cele mai multe ori in structura plantei sau a alimentului sunt continuti si alti constituenti care actioneaza sinergic in directia vindecarii.

Un alt element foarte important este incarcatura energetica a alimentelor. Cunoscand aceasta se pot cu usurinta elimina dezechilibrele energetice care sunt cauza bolilor, la un anumit nivel.
DIETOTERAPIA include si regimuri de dezintoxicare: posturile numai cu apa, curele cu sucuri din legume si sucuri din fructe.
Cele mai eficiente regimuri alimentare sunt: regimul lacto-vegetarian, veganismul, regimurile Oshawa, regimul Gunter, terapia Gerson, terapia Breuss.

DIETOTERAPIA poate sa ofere vindecare, sanatate si longevitate.

Dietoterapie în colaborare cu specialista noastra in realizarea celor mai bune retete naturiste d-na Ingrid Gavrilovici

Retetele recomandate le puteti gasi la:

http://ingrid.typepad.com/bucuria_de_a_gati

www.gatimcuingrid.com

Intoarcere la pagina cu terapii