Ce este biorezonanta ?

Ce este biorezonanta?
Biorezonanta este o metoda moderna de diagnostic si tratament, nou introdusa intre metodele de investigatie medicala:
-diagnosticarea se realizeaza cu ajutorul unei aparaturi ultra-moderne de culegere a informatiei in sistem NLS (non-linear sistem).
-tratamentul de corectie energetica si bio-informationala de precizie (Meta Terapie) utilizeaza sisteme laser.
In prezent aceasta metoda este utilizata in cosmonautica, pe statiile orbitale. Citeste mai mult Continuare

Despre noi

Centrul Naturist Steaua Divina va ofera consultatii medicale si tratamente realizate cu profesionalism de medici competenti in terapiile naturiste: fitoterapie, apiterapie, dietoterapie naturista, dezintoxicare, ayurveda - Stiinta vietii, sexologie, reflexologie, presopunctura, cromoterapie, aromaterapie, bioterapie, masaj terapeutic, gimnastica psiho-somatica, yoga. Cabinetele sunt dotate cu aparatura ultramoderna de diagnosticare prin biorezonanta. Citeste mai mult Continuare

Articole noi

Fitoterapie ; Dietoterapie naturista ; Dezintoxicare ; Ayurveda - Stiinta vietii
Sexologie
; Reflexologie ; Presopunctura ; Cromoterapie ; Aromaterapie ; Bioterapie ; Masaj terapeutic ; Gimnastica psiho-somaticaCiteste mai mult Continuare

Contact

Adresa noastra in Bucuresti este B-dul Dimitrie Pompei nr 3-5, sect.2 (in zona statiei de metro Pipera), iar in Iasi este Str. General Berthelot nr. 10 (langa Spitalul de Urgenta). Pentru a obtine o programare, va rugam sa ne contactati in Bucuresti la numarul de telefon 021/2331950, iar in Iasi la numarul de telefon 0232/248604. Ne puteti contacta si prin email completand urmatorul formular:

Citeste mai mult Continuare

Articole

ORICE POATE FI VINDECAT!

 

                   AVEM MAI MULTE CORPURI!

 Medicina traditionala orientala, ca si majoritatea filozofiilor ezoterice descriu fiinta umana ca fiind alcatuita din mai multe corpuri, straturi sau invelisuri. Acestea au fost descrise de mii de ani de catre clarvazatori si mari initiati, iar prin modalitati adecvate au fost constientizate de toti cei care au dorit aceasta.

In epoca noastra, datorita progreselor remarcabile pe care le-a facut stiinta aceste corpuri sau invelisuri energetice au reusit sa fie puse in evidenta in mod direct sau indirect.

Astfel, Semion Davidovich Kirlian a realizat pentru prima data o fotografiere a aurei in 1939. In anul 1970 studiile au fost initiate si in Statele Unite.

Au fost puse in evidenta aurele energetice ale frunzelor plantelor, ale fiintelor umane. Se observa foarte clar modificari ale aspectului aurei energetice, in cazul unei fiinte umane, in functie de starea predominanta la acel moment al inregistrarii: manie, furie, suparare, fericire, bucurie etc. Aceasta demonstreaza ca ceea ce traim, ceea ce gandim predominant ne influenteaza direct si nu numai la nivelul structurilor energetice, ci si la nivel fizic.

Dintr-o stire de ultima ora aflam ca cercetatorii Grazyna Fosar si Franz Bludorf au explicat fenomene ce au loc cand sunt activate corpurile subtile superioare ca intuitia, clarviziuna, vindecarile miraculoase spontane, autovindecarile, influenta mentalului asupra climei, prin studii asupra moleculei de ADN.Biofizicianul si biologul rus Piotr Gariaev si colegii sai au explorat si comportamentul vibrational al ADN-ului, adica efectul anumitor frecvente asupra acestuia. Concluzia este stupefianta: cromozomii vii functioneaza exact ca si computere holografice/solitonice folosind radiatie laser generata endogen chiar in interiorul ADN-ului! Cu alte cuvinte, ei au reusit sa moduleze anumite modele vibratorii pe o raza laser cu care au influentat ADN-ul si informatia genetica. Si din moment ce structura ADN-ului este aceeasi cu cea a limbajului uman, se pot folosi cuvinte si propozitii in mod direct pentru a influenta ADN-ul, nefiind nevoie de nici o decodificare. In Occident se considera ca doar 10% din molecula de ADN este folosita pentru a sintetiza proteine, restul de 90% este considerat “material de balast”. Natura nu este risipitoare, in cei 90% se afla incifrate capacitati extraordinare pe care le are fiinta umana, inclusiv aceea de autovindecare sau vindecare.Cercetatorul japonez Masaro Emoto a demonstrat prin procedee de cristalizare sensibila, influenta pe care o au cuvintele, gandurile, muzica, mediul ambiant asupra apei.

Apa din acelasi pahar care a fost intr-o incapere unde mai multi oameni au spus “te iubesc” cristalizeaza foarte frumos, exceptional, fata de situatia in care asupra paharului cu apa s-a spus “te urasc”. Acest fapt trebuie sa ne dea mult de gandit caci suntem intr-o proportie de 63-80% apa, in functie de varsta.

Aparitia unui simptom sau a unei boli in corpul fizic este doar reflectarea pana la nivelul cel mai grosier de vibratie (fizic) a unui dezechilibru din nivelele mai profunde ale fiintei. Pe langa corpul fizic se descriu corpul eteric sau corpul energetic, corpul astral sau corpul psiho-emotional (sediul tuturor emotiilor noastre si al viselor), corpul mental ce contine toate gandurile noastre si corpul cauzal sau supramental (corpul cunoasterii sau intelectul superior) si corpul fericirii, cel mai subtil dintre toate.

De ce se poate spune ca

ORICE BOALA POATE FI VINDECATA?

Pentru ca prin constientizarea gradata a acestor invelisuri se poate interveni pe nivelul respectiv si inlatura simptomul sau afectiunea care ne deranjeaza. Cu cat intervenim pe un invelis mai superior cu atat vindecarea va fi mai rapida, uneori chiar spontana. Cu cat intervenim pe un nivel mai grosier vindecarea va fi mai de durata si adesea imposibila, pentru ca ceea ce reparam de exemplu in structura fizica, pe moment, este intretinut de un dezechilibru energetic superior, ce va reface, in acelasi loc, pe acelasi organ sau in alta zona a corpului aceeasi afectiune sau alta. Este evident ca noi suntem proprii nostri producatori de boala si de suferinta. Chiar daca spunem ca cineva s-a comportat intr-un anume fel fata de noi si aceasta ne-a produs suferinta si in timp, boala, acesta este un mod total eronat si gresit de a vedea lucrurile, care cu siguranta nu ne va aduce vindecarea. Destinul nu reprezinta ceea ce ni se petrece ci modul in care reactionam la aceasta. Invatand sa reactionam corect devenim invulnerabili fata de orice afectiune. Pana cand vom putea sa dobandim un perfect control psiho-emotional si o stare de armonie este util sa recurgem la remedii potrivite care nu vor permite bolilor sa avanseze, sa se agraveze si vor preveni aparitia altor probleme noi.

Din acest punct de vedere este util sa cunostem ca medicamentele de sinteza, ce contin substante chimice actioneaza strict la nivelul corpului fizic si nu au nici un fel de eficienta la nivelul corpului eteric, energetic sau mai departe. Un plus poate fi adus de faptul ca ni le administram sau ca ne sunt recomandate cu incredere. Spre deosebire de substantele de sinteza, plantele medicinale (chiar si cele uscate pe care le gasim in plafaruri sub forma de ceaiuri) au un camp energetic demonstrat stiintific. Ele vor aduce anumite energii in fiinta care are nevoie de ele si care le utilizeaza ATENTIE! nepreparate termic (sub forma de pulberi, macerate sau ca atare).

Metodele de constientizare si dinamizare ale corpurilor subtile energetice sunt multiple si ele pot fi alese si in functie de afinitatile, calitatile si inzestrarile celui care doreste sa se vindece. Important este sa retinem ca orice poate fi vindecat.

     

Comenteaza