Ce este biorezonanta ?

Ce este biorezonanta?
Biorezonanta este o metoda moderna de diagnostic si tratament, nou introdusa intre metodele de investigatie medicala:
-diagnosticarea se realizeaza cu ajutorul unei aparaturi ultra-moderne de culegere a informatiei in sistem NLS (non-linear sistem).
-tratamentul de corectie energetica si bio-informationala de precizie (Meta Terapie) utilizeaza sisteme laser.
In prezent aceasta metoda este utilizata in cosmonautica, pe statiile orbitale. Citeste mai mult Continuare

Despre noi

Centrul Naturist Steaua Divina va ofera consultatii medicale si tratamente realizate cu profesionalism de medici competenti in terapiile naturiste: fitoterapie, apiterapie, dietoterapie naturista, dezintoxicare, ayurveda - Stiinta vietii, sexologie, reflexologie, presopunctura, cromoterapie, aromaterapie, bioterapie, masaj terapeutic, gimnastica psiho-somatica, yoga. Cabinetele sunt dotate cu aparatura ultramoderna de diagnosticare prin biorezonanta. Citeste mai mult Continuare

Articole noi

Fitoterapie ; Dietoterapie naturista ; Dezintoxicare ; Ayurveda - Stiinta vietii
Sexologie
; Reflexologie ; Presopunctura ; Cromoterapie ; Aromaterapie ; Bioterapie ; Masaj terapeutic ; Gimnastica psiho-somaticaCiteste mai mult Continuare

Contact

Adresa noastra in Bucuresti este B-dul Dimitrie Pompei nr 3-5, sect.2 (in zona statiei de metro Pipera), iar in Iasi este Str. General Berthelot nr. 10 (langa Spitalul de Urgenta). Pentru a obtine o programare, va rugam sa ne contactati in Bucuresti la numarul de telefon 021/2331950, iar in Iasi la numarul de telefon 0232/248604. Ne puteti contacta si prin email completand urmatorul formular:

Citeste mai mult Continuare

Articole

Metode naturale de a avea sani frumosi si sanatosi

             Vine primavara, cresc decolteele….Este firesc ca femeile să se preocupe de îmbunătăţirea aspectului sânilor. Pornind de la premisa ca nu avem nici o afecţiune la nivelul sânilor (noduli mamari, mastoză fibro-chistică, mastită etc.) putem realiza mai multe metode de înfrumuseţare a sânilor. Persoanele care prezintă totuşi unele din aceste afecţiuni este recomandat să le rezolve (în această direcţie există tratamente naturale pe bază de extracte din plante medicinale deosebit de eficiente în toate afecţiunile sânilor) şi apoi să abordeze modalităţile de înfrumuseţare descrise în continuare.

Creşterea şi/sau tonifierea sânilor. Masajul doctorului Chang

În 2-3 luni sânii pot creşte cu 50% dacă se realizează un masaj zilnic cu durata de 15-30 minute. Acest masaj are efect şi de tonifiere a ţesutului mamar.

 Cea mai eficientă tehnică de masaj al sânilor s-a dovedit a fi cea cunoscută sub numele de “metoda doctorului Chang”, descrisă în continuare: 

1.  Ne aşezăm astfel încât călcâiul piciorului drept, îndoit, să preseze zona de deasupra uretrei (zona clitorisului). Apăsarea trebuie să fie moderată, dar suficient de fermă pentru a produce o stare de efervescenţă erotică ce va fi menţinută pe toată durata realizării masajului). Se începe apoi masajul sânilor cu mişcări circulare lin, dar intens.

2.   Se evocă mental procesul de creştere şi armonizare a sânilor. Se vizualizează interior, printr-un proces de imaginaţie creatoare, sânii împliniţi şi armonioşi. Se trăieşte intens starea de reuşită şi încununare cu succes a eforturilor noastre.

Uleiuri medicinale pentru masaj
            Se folosesc uleiuri naturale cu extracte din plante medicinale ce pătrund în piele şi prin caracteristicile de stimulare pe care le exercită la nivelul sânilor, aceste remedii vor permite o amplificare a procesului natural de creştere a acestora. Dintre remediile cele mai renumite în acest sens menţionăm:
- uleiul de germeni de grâu - este un produs care se poate procura acum din majoriatea magazinelor cu produse naturiste: se aplică în doze moderate, de 1-3 ori pe zi. Are efect estrogenic şi este foarte bogat în vitamina E.
- ulei SUPERBUST (produs in laboratoaele Santo Raphael) ce conţine ulei esenţial de mărar şi fenicul, cu efect similar hormonilor sexuali feminini, prin conţinutul de fitoestrogeni naturali. Este stimulent al circulaţiei sangvine şi limfatice, trofic, decongestionant, tonic al sânilor.

În cazul sânilor moi sau atrofiaţi se recomandă, pe lângă masajul descris anterior compresele cu macerat din creţişoară şi iederă care se menţin 15-30 minute de 2 ori pe zi.         

Dietă naturală           

    Alimenţia naturală, eliminarea consumului de cafea, a fumatului vor accelera şi mai mult procesele de întinerire şi înfrumuseţare. Consumul zilnic a minim 2l de apă plată, va oferi o detoxificare uşoară a organismului, o hidratare şi un aspect mai bun ale  pielii.        

     Abordarea unei reţete din plante medicinale (lemn dulce, fenicul, mărar, traista ciobanului, schinduf, pueraria lobata, peraria ovata, vidanga, salvie, branca ursului, palmier pitic -Saw palmetto, damiana, Actaea racemosa, angelica etc ) în proporţii ajustate conform cu constituţia dumneavoastră şi cu vârsta, de medicul fitoterapeut, vă va aduce cu siguranţă efectele scontate.     

Comenteaza