Ce este biorezonanta ?

Ce este biorezonanta?
Biorezonanta este o metoda moderna de diagnostic si tratament, nou introdusa intre metodele de investigatie medicala:
-diagnosticarea se realizeaza cu ajutorul unei aparaturi ultra-moderne de culegere a informatiei in sistem NLS (non-linear sistem).
-tratamentul de corectie energetica si bio-informationala de precizie (Meta Terapie) utilizeaza sisteme laser.
In prezent aceasta metoda este utilizata in cosmonautica, pe statiile orbitale. Citeste mai mult Continuare

Despre noi

Centrul Naturist Steaua Divina va ofera consultatii medicale si tratamente realizate cu profesionalism de medici competenti in terapiile naturiste: fitoterapie, apiterapie, dietoterapie naturista, dezintoxicare, ayurveda - Stiinta vietii, sexologie, reflexologie, presopunctura, cromoterapie, aromaterapie, bioterapie, masaj terapeutic, gimnastica psiho-somatica, yoga. Cabinetele sunt dotate cu aparatura ultramoderna de diagnosticare prin biorezonanta. Citeste mai mult Continuare

Articole noi

Fitoterapie ; Dietoterapie naturista ; Dezintoxicare ; Ayurveda - Stiinta vietii
Sexologie
; Reflexologie ; Presopunctura ; Cromoterapie ; Aromaterapie ; Bioterapie ; Masaj terapeutic ; Gimnastica psiho-somaticaCiteste mai mult Continuare

Contact

Adresa noastra in Bucuresti este B-dul Dimitrie Pompei nr 3-5, sect.2 (in zona statiei de metro Pipera), iar in Iasi este Str. General Berthelot nr. 10 (langa Spitalul de Urgenta). Pentru a obtine o programare, va rugam sa ne contactati in Bucuresti la numarul de telefon 021/2331950, iar in Iasi la numarul de telefon 0232/248604. Ne puteti contacta si prin email completand urmatorul formular:

Citeste mai mult Continuare

Articole

Dejunul KOLLATH

Profesorul Kollath, dietetician si doctor in medicina, a descoperit metoda de a face graul digerabil fără nici un fel de fierbere. Astfel, faina devine asimilabila in intregime, iar prin adaugarea fructelor, se imbunatateste gustul si creste mult valoarea alimentara a dejunului.

Modul de preparare:
30 - 40 g (2-3 linguri) de faina completa(integrala), proaspata de grau; 3-5 linguri de apa plata; 1-2 linguri zeama de lamaie proaspata; 15-20 g fructe uscate; 100g (aproximativ) de mere, rase in momentul folosirii, sau orice alte fructe foarte bine coapte, de sezon; 1 lingura de migdale, alune pisate sau nuci, la alegere. Seara se pun cele 30-40 g de faina proaspata de grau (obtinut prin macinarea graului la o rasnita electrica) intr-un vas de ceramica sau sticla, la aceasta se adauga 3-5 linguri de apa, dar niciodata lapte. Se amesteca pana se omogenizeaza si se lasa la temperatura camerei (200C) pana a doua zi dimineata. Astfel, toata noaptea cerealele se vor umfla, devenind o pasta semiferma, in timp ce au loc transformari chimice de ordin fermentativ, carora li se poate atribui o buna parte din valoarea dietetica a dejunului Kollath, precum si digestibilitatea sa. Intr-un alt vas se pun totodata la inmuiat 15-20g fructe uscate (smochine, stafide, curmale, prune uscate), taiate in doua daca este cazul. A doua zi de dimineata, continutul celor doua vase se amesteca, folosindu-se toata apa pentru inmuierea fructelor uscate, si se adauga in continuare cele 2 linguri de suc proaspat de lamaie. Adaugam apoi cele 100g de mere rase sau pere, sau orice alte fructe de sezon, cat mai bine coapte, zbrobite: fragi, cirese, capsune, prune, piersici, caise, etc. Se pudreaza apoi acest amestec cu nucile, migdalele sau alunele pisate. Pentru a creea o oarecare variatie, se poate adauga dupa dorinta fie frisca proaspata, fie o lingura de miere. Astfel o persoana va dispune de o portie completa. Merele vor fi rase chiar in momentul servirii, pentru a se evita oxidarea.

Este bine sa se foloseeasca o razatoare inoxidabila, deoarece pulpa marului trebuie sa ramana alba. Prin urmare dejunul va fi siropos, dar nu lichid.

Se recomanda consumarea zilnica a dejunului Kollath timp de minim 3 luni.

Un comentariu la “Dejunul KOLLATH”

  1. cornel m A scris:
    December 6th, 2008 at 4:46 pm

    Se pot pune si banane sau citrice?


Comenteaza