Ce este biorezonanta ?

Ce este biorezonanta?
Biorezonanta este o metoda moderna de diagnostic si tratament, nou introdusa intre metodele de investigatie medicala:
-diagnosticarea se realizeaza cu ajutorul unei aparaturi ultra-moderne de culegere a informatiei in sistem NLS (non-linear sistem).
-tratamentul de corectie energetica si bio-informationala de precizie (Meta Terapie) utilizeaza sisteme laser.
In prezent aceasta metoda este utilizata in cosmonautica, pe statiile orbitale. Citeste mai mult Continuare

Despre noi

Centrul Naturist Steaua Divina va ofera consultatii medicale si tratamente realizate cu profesionalism de medici competenti in terapiile naturiste: fitoterapie, apiterapie, dietoterapie naturista, dezintoxicare, ayurveda - Stiinta vietii, sexologie, reflexologie, presopunctura, cromoterapie, aromaterapie, bioterapie, masaj terapeutic, gimnastica psiho-somatica, yoga. Cabinetele sunt dotate cu aparatura ultramoderna de diagnosticare prin biorezonanta. Citeste mai mult Continuare

Articole noi

Fitoterapie ; Dietoterapie naturista ; Dezintoxicare ; Ayurveda - Stiinta vietii
Sexologie
; Reflexologie ; Presopunctura ; Cromoterapie ; Aromaterapie ; Bioterapie ; Masaj terapeutic ; Gimnastica psiho-somaticaCiteste mai mult Continuare

Contact

Adresa noastra in Bucuresti este B-dul Dimitrie Pompei nr 3-5, sect.2 (in zona statiei de metro Pipera), iar in Iasi este Str. General Berthelot nr. 10 (langa Spitalul de Urgenta). Pentru a obtine o programare, va rugam sa ne contactati in Bucuresti la numarul de telefon 021/2331950, iar in Iasi la numarul de telefon 0232/248604. Ne puteti contacta si prin email completand urmatorul formular:

Citeste mai mult Continuare

Articole

BUSUIOCUL - planta sfanta

CUM SA NE CRESTEM REZISTENTA LA STRESS

               O modalitate eficienta de a ne proteja fata de influentele perturbatoare din jurul nostru este folosirea busuiocului. 

SUNTEM STRESATI?

 Influentele perturbatoare provin de la radiatiile electromagnetice ale calculatoarelor sau monitoarelor, ale televizoarelor, ale telefoanelor mobile etc. Uneori suntem inconjurati de  persoane care “ne streseaza” si “ne agreseaza” psihic sau suntem nevoiti sa realizam activitati care ne solicita foarte mult atentia, puterea de discernamant, rabdarea. Daca nu putem sa evitam situatiile care ne obosesc sau ne streseaza, trebuie sa luam masuri de a ne proteja si a elimina “tensiunile” ce se acumuleaza peste zi. Aceste ”tensiuni” se pot croniciza si genera in timp afectiuni ca: ulcere, diabet, tensiune arteriala oscilanta, migrene, nevroze.

Primele semne ale aparitiei stresului sunt: durerile de cap trecatoare, scaderea acuitatii vizuale si auditive, diferite contractii si dureri musculare, somn instabil si neodihnitor, stare de iritabilitate si nervozitate, lipsa poftei de mancare sau un apetit exagerat pentru dulciuri, dependenta de fumat si/sau alcool, pierderi pasagere de memorie, stare de greutate si impovarare, aparent fara motiv, scaderea libidoului si a puterii sexuale (frigiditate, impotenta temporara), greutate in respiratie etc .

                 BUSUIOCUL PLANTA SFANTA

Pentru a ne creste rezistenta la stress este foarte eficienta administrarea sublinguala a unei jumatati de lingurite de pulbere de busuioc. Mestecarea a catorva frunzulite proaspete sau uscate de busuioc are acelasi efect.

Busuiocul, aceasta planta sfanta, confera putere de regenerarea a corpului eteric, purifica structura mentala a fiintei, inlatura nelinistea, nervozitatea, producand stari de optimism, efervescenta, tonus mult marit , rafinament mental.

Se pune pulberea de busuioc sau chiar frunzulitele de busuioc sub limba , se tine 15 minute , apoi se inghite cu apa. Putem beneficia in felul acesta si de cunoscutele sale efecte fitoterapeutice ca dezinfectant al tubului digestiv, antibacterian, aperitiv, carminativ, tonic general, anticolitic etc. Este suficienta administrarea de 2 ori zilnic timp de 20 zile apoi se face o pauza de 5 zile si se reia.

Cu aceeasi eficienta se poate administra si un extract hidro-alcoolic ce contine si busuioc, numit “Stimulent mental” (producator Santo Raphael, Bucuresti). Modalitatea simpla de administrare (30 picaturi intr-un pahar cu apa de trei ori pe zi) si pretul accesibil  il recomanda din plin.

                ULEIUL VOLATIL DE BUSUIOC

Un efect similar revigorant in plan psiho-emotional  il poate avea si uleiul volatil esential de busuioc. Se pune o picatura in palma si apoi se duc mainile caus, la nas, in timp ce se inspira profund.

Seara, inainte de culcare se pot picura ulei de busuioc, in amestec cu uleiuri volatile de menta, roinita si portocal intr-o lampa de aromaterapie.

 Combinatia este recomandata tuturor celor ce simt ca nu-si traiesc viata la potentialul maxim. Datorita efectului relaxant, rezultat din combinatia  mai multor arome ne pregateste pentru a fi in forma a doua zi.

Un comentariu la “BUSUIOCUL - planta sfanta”

  1. serafimpetrescu A scris:
    December 6th, 2008 at 4:29 pm

    va rog sa-mi spuneti daca pentru stress si oboseala cronica busuiocul trebuie asociat si cu alte plante sau este suficient el. cineva mi-a spus ca si polenul este f. bun


Comenteaza