Ce este biorezonanta ?

Ce este biorezonanta?
Biorezonanta este o metoda moderna de diagnostic si tratament, nou introdusa intre metodele de investigatie medicala:
-diagnosticarea se realizeaza cu ajutorul unei aparaturi ultra-moderne de culegere a informatiei in sistem NLS (non-linear sistem).
-tratamentul de corectie energetica si bio-informationala de precizie (Meta Terapie) utilizeaza sisteme laser.
In prezent aceasta metoda este utilizata in cosmonautica, pe statiile orbitale. Citeste mai mult Continuare

Despre noi

Centrul Naturist Steaua Divina va ofera consultatii medicale si tratamente realizate cu profesionalism de medici competenti in terapiile naturiste: fitoterapie, apiterapie, dietoterapie naturista, dezintoxicare, ayurveda - Stiinta vietii, sexologie, reflexologie, presopunctura, cromoterapie, aromaterapie, bioterapie, masaj terapeutic, gimnastica psiho-somatica, yoga. Cabinetele sunt dotate cu aparatura ultramoderna de diagnosticare prin biorezonanta. Citeste mai mult Continuare

Articole noi

Fitoterapie ; Dietoterapie naturista ; Dezintoxicare ; Ayurveda - Stiinta vietii
Sexologie
; Reflexologie ; Presopunctura ; Cromoterapie ; Aromaterapie ; Bioterapie ; Masaj terapeutic ; Gimnastica psiho-somaticaCiteste mai mult Continuare

Contact

Adresa noastra in Bucuresti este B-dul Dimitrie Pompei nr 3-5, sect.2 (in zona statiei de metro Pipera), iar in Iasi este Str. General Berthelot nr. 10 (langa Spitalul de Urgenta). Pentru a obtine o programare, va rugam sa ne contactati in Bucuresti la numarul de telefon 021/2331950, iar in Iasi la numarul de telefon 0232/248604. Ne puteti contacta si prin email completand urmatorul formular:

Citeste mai mult Continuare

Articole

Armonia energiilor feminina-masculina, minus-plus, solara-lunara, yin-yang si SEXUALITATEA

DORINTA SEXUALA

               Garantia unei excelente sanatati este o dorinta sexuala puternica si sanatoasa dublata de un perfect control al potentialului sexual.  Este perfect normal si posibil ca un cuplu iubitor, armonios si sanatos sa ajunga la stari de implinire amoroasa cel putin o data pe noapte pana la varsta de 60 ani. Practic, toate persoanele care deja au adoptat o alimentatie echilibrata yin (-) –yang (+) pot avea astfel de relatii sexuale plenare pana la o varsta destul de inaintata (chiar si 80 de ani).

            Cele doua instincte majore ale fiintei umane sunt: apetitul normal fata de hrana si apetitul sexual normal. In cazul lipsei primului nimeni nu ar putea fi fericit si plin de vitalitate, iar fara un apetit sexual puternic, rasa umana nu s-ar mai putea perpetua.

            Din nefericire insa destul de multi oameni, datorita prejudecatilor, nu pot aborda plini de iubire, in mod deschis, plenar si eficient amorul cu continenta.

          Practic, marea majoritate a oamenilor sunt aproape asexuati, chiar din nastere, datorita modului necorespunzator de educatie, de alimentatie si de viata mai ales al mamei lor in perioada sarcinii: altii au o natura preponderent YIN, deoarece se hranesc si asimileaza prea multe alimente YIN, cum ar fi: sucurile, inghetata, painea alba, conservele, bauturile industriale etc.

 

ECHILIBRUL FEMININ-MASCULIN, YIN-YANG

 

   Oamenii trebuie sa fie echilibrati YIN-YANG. Daca sunt predominant YIN vor fi nefericiti si fara putere, daca sunt excesiv YANG, vor deveni cruzi, despotici, vor prezenta o tendinta exagerata de a distruge si adeseori vor muri de tineri in mod tragic.

Femeile sunt prin natura lor YIN. Iata de ce, devenind excesiv YANG - prin consumul de alimente preponderent yang si prin cultivarea unor atitudini masculine vor deveni rigide si nefericite, provocand uneori oroare barbatilor datorita acumularilor exagerate si inconstiente de energie yang. Astfel, simtind ca nu vor putea fi iubite de un barbat puternic YANG si echilibrat, ele ii vor prefera adesea pe acei barbati imaginativi, pasivi si efeminati care, in plus, sunt excesiv de ascultatori si linistiti. Astfel, gradat, existenta lor va deveni goala, inutila si nefericita, caci adeseori, in mod inconstient, ele incalca principiul fundamental al echilibrului polar al vietii. Daca, pe de alta parte, femeile devin excesiv YIN, ele vor fi foarte suspicioase, superficiale, fantasmagorice, pesimiste, schimbatoare, triste si nemultumite aproape toata viata.

            Barbatii care sunt preponderent YIN se complac adesea intr-o situatie mult mai nefericita decat cei care sunt preponderent YANG. Ei se vor afla in imposibilitatea de a pune bazele unei relatii de cuplu plenare si durabile sau a unei casnicii adevarate, reusite si fericite.Totusi, in anumite situatii, destul de rare femeia prea YANG si barbatul prea YIN pot fi fericiti cand se intalnesc si formeaza un cuplu, fata de situatia cand raman separati.

            Sa vedem acum din persepectiva cuplului celor doua energii YIN feminina si YANG masculina care este cauza impotentei masculine, a frigiditatii feminine si in general a lipsei de apetit sexual la fiinta umana.

            Atractia dintre barbati si femei se datoreaza, la nivel fiziologic, hormonilor specifici pe care acestia ii secreta. Cel mai adesea datorita ignorantei, oamenii nu cunosc modalitatea de a-si dezvolta si a-si controla un apetit sexual normal, folosindu-se in mod inteligent atat de alimentatie, cat si de ajutorul pe care ni-l pot oferi afrodiziacele.De multe ori, ei ignora acele companii masculine sau feminine ( dupa caz) adecvate care, potriviondu-se cel mai bine naturii lor specifice, i-ar putea impulsiona si dinamiza din punct de vedere erotic. Judecata pripita si superficiala a unor astfel de oameni se situeaza de multe ori la un nivel inferior, caci cel mai adesea ratiunile si ideile lor se bazeaza mai mult pe aspecte de ordin inferior, cum ar fi: imaginatia, simturile, sentimente gregare,  inteligenta de ordin economic sau dorinta de seductie.

Femeile frigide, daca se complac in aceasta stare, imbatranesc repede si sunt in general suspicioase, rele, tensionate, fantasmagorice, predispuse spre calomnii si barfa. In timp aceste neajunsuri se pot accelera conducand catre boli mentale si psihice.

Barbatii foarte yin, pe langa problemele din sfera sexuala, impotenta , ejaculare precoce, sterilitate devin docili, influentabili sau inerti, dependenti in unele situatii de alcool sau tutun.

Adaptare dupa lucrarea “Yin-Yang secrete si retete” de Gregorian Bivolaru si “Zen macrobiotic” a lui George Oshawa.

 Alimentatia echilibrata yin –yang este secretul succesului vietii noastre intime. 

Oferim cateva exemple de alimente perturbatoare Yin : inghetata, sucurile din comert, rosiile, mancarurile preparate de mai bine de 24 ore, fructele necoapte, bauturile carbogazoase, branza topita, cafeaua, ciocolata, alimentele cu aditivi alimentari.

Alimentele care sunt predominant Yin dar care sunt sanatoase si sunt recomandate persoanelor ce prezinta un exces yang sunt: salata, citricele, perele, piersicile, , mazarea, lactatele, mierea de albine.

Alimentele care sunt predominant YANG, sunt graul , orezul ,hrisca, lactatele de capra, , maslinele negre, , merele, morcovii , telina, , varza, ouale de tara, ,polenul, dovleceii,  fisticul etc.

Alimentatia se poate suplimenta cu afrodiziace naturale specifice pentru femei si pentru barbati sau pentru situatiile cu care acestia temporar se confrunta.

Astfel de regimuri de echilibrare yin-yang ce se realizeaza timp de 4-5 luni (sau dupa caz, pana la vindecare) ne vor asigura vitalitatea, puterea, sanatatea, armonia si fericirea permanente.

Produsele naturale pe care le recomandam sunt Afrodit (produs in laboratoarele Steaua Divina, Bucuresti)- amestec de plante cu efect tonic, afrodisiac feminin, iar pentru barbati Tinctura de branca ursului cu efect dinamizant si de stimulare a glandelor sexuale masculine.

 

 

 

Comenteaza