Ce este biorezonanta ?

Ce este biorezonanta?
Biorezonanta este o metoda moderna de diagnostic si tratament, nou introdusa intre metodele de investigatie medicala:
-diagnosticarea se realizeaza cu ajutorul unei aparaturi ultra-moderne de culegere a informatiei in sistem NLS (non-linear sistem).
-tratamentul de corectie energetica si bio-informationala de precizie (Meta Terapie) utilizeaza sisteme laser.
In prezent aceasta metoda este utilizata in cosmonautica, pe statiile orbitale. Citeste mai mult Continuare

Articole noi

Fitoterapie ; Dietoterapie naturista ; Dezintoxicare ; Ayurveda - Stiinta vietii
Sexologie
; Reflexologie ; Presopunctura ; Cromoterapie ; Aromaterapie ; Bioterapie ; Masaj terapeutic ; Gimnastica psiho-somaticaCiteste mai mult Continuare

Contact

Adresa noastra in Bucuresti este B-dul Dimitrie Pompei nr 3-5, sect.2 (in zona statiei de metro Pipera), iar in Iasi este Str. General Berthelot nr. 10 (langa Spitalul de Urgenta). Pentru a obtine o programare, va rugam sa ne contactati in Bucuresti la numarul de telefon 021/2331950, iar in Iasi la numarul de telefon 0232/248604. Ne puteti contacta si prin email completand urmatorul formular:

Citeste mai mult Continuare

Despre noi

Centrul Naturist Steaua Divina va ofera consultatii medicale si tratamente realizate cu profesionalism de medici competenti in terapiile naturiste: fitoterapie, apiterapie, dietoterapie naturista, dezintoxicare, ayurveda - Stiinta vietii, sexologie, reflexologie, presopunctura, cromoterapie, aromaterapie, bioterapie, masaj terapeutic, gimnastica psiho-somatica, yoga. Cabinetele sunt dotate cu aparatura ultramoderna de diagnosticare prin biorezonanta.
Tratamentele naturiste prescrise de catre medici sunt in intregime naturale, simplu de realizat si accesibile. Ele se adreseaza acelora - copii, tineri sau varstnici, care doresc sa-si mentina sau sa redobandeasca o sanatate deplina.
La inceput a fost un grup de oameni entuziasti, animati de o dorinta puternica de a studia si practica terapiile naturale: peste 50 de medici, farmacisti, botanisti, biologi, laboranti, secretare, soferi, informaticieni, ingineri, profesori, simplii oameni cu sufletul mare, cu dragoste pentru natura si pentru semenii lor…

In 2003 se inaugureaza Laboratoarele Santo Raphael Bucuresti si Clinica medicala Raphael Medica in cadrul Centrului Naturist de Sanatate Steaua Divina, Bucuresti.

In anul 2004 se deschid mai multe puncte de lucru in toata tara: Brasov, Cluj, Craiova, Iasi.

Centrul naturist de sanatate Steaua Divina Iasi, deschide primul cabinet in vara anului 2004, fiind singurul cabinet medical din zona Moldovei care are in dotare aparatura ultramoderna de biorezonanta. Tratamentele naturiste recomandate se dovedesc eficiente si, datorita afluxului mare de pacienti, se inaugureaza si cel de-al doilea cabinet medical.

In prezent, se are in vedere construirea unei Clinici de Terapii Naturiste intr-o zona naturala speciala.

In cadrul Centrului Naturist de Sanatate Steaua Divina Iasi, tratamentele recomandate sunt in intregime naturale, bazate in special pe amestecuri de plante medicinale si extracte din plante medicinale. S-a acordat o atentie sporita calitatii plantelor utilizate si a produselor naturale folosite.
Plantele medicinale sunt culese din flora spontana a Romaniei, din zone nepoluate, avand o incarcatura energetica deosebita.
Produsele naturale recomandate sunt realizate in Laboratoarele Santo Raphael Bucuresti, avand certificare standard internationala.

Sanatatea este bunul cel mai de pret al omului.

Vino la Centrul Naturist Steaua Divina pentru a-ti mentine sau redobandi sanatatea deplina!